Detalii…

noiembrie 13, 2009 at 11:41 (Piese din esenta) (, , , , , , )

Felul in care iti lucesc ochii mari in semi-intuneric si deschizi incetisor un inceput de zambet pe chipul minunat, zambet tremurand care se ascunde 2 clipe, incercand sa ma alarmeze iar apoi revine mai mare ca inainte, la fel ca un copilas care uneori nu isi intelege mama ce-i zambeste cald si nici nu stie cat si cum sa ii raspunda.

Zambet care dupa prima dezmierdare devine imoral, provoci un prim impuls privindu-ma adanc, direct, in timp ce-ti treci usor varful degetelor peste buzele mele si iau asta ca si cum ar fi coup de grace. Vrajitor teribil, fiecare soapta a ta imi induce starea propice sacrificiului de sine, provoaca o singura senzatie a-l carei murmur ma face sa tresar…

Privesc umbrele trupurilor noastre ce se intind pe peretele opus ferestrei si se scurg usor spre podea atunci cand te apleci sa imi soptesti cuvinte inocente cu un al doilea inteles ce nu are nimic de-a face cu pudicitatea, desi e foarte cald miscarile mainilor mele sunt reci, aproape crude seamana cu vantul de iarna calma dar deloc prietenoasa, devine derutant raspunsul meu… iti place.

Brate ce calatoresc usor, vorbesc despre pasiuni ce se nasc pentru creatie. Incetisor imi transformi corpul intr-un masterpiece, convins ca doar asa artistul din tine poate atinge apogeul. Atingeri de maestru ce nu admit scuze sau schite de refuz, ating tinte directe… detalii mici… detalii.

Un comentariu

  1. Chrisa said,

    Pasiunea este tot ce poate fi mai interesant pentru ca in ea totul este neprevazut, iar purtatorul ii e victima. Dragute detalii. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: