Conceptia pesterii…

februarie 5, 2009 at 07:32 (Iritatii) (, , , )


„Androfobia nu e patologica… e o calitate care previne sucombarea sufletului feminin.” (Marylina)

Nici nu s-a racit bine cerneala pe inaugurare, ca au si aparut mici carcotasi misogini. Vanitatea unora ma face sa imi limitez constient vederea periferica, uitam adesea ca daca aratam cu degetul spre cineva, celelalte patru degete sunt indreptate spre noi.

Convingerile mele raliau la feminism dar incetul cu incetul nutresc in mine firicele de androfobie, subtirele dar bine alimentate de ingustimea intelectuala a puilor de misogin din blogosfera.

Ma simt fortata de imprejurari sa citez dintr-un articol de pe siteul http://www.blegoo.com :

Parerile lor, felul in care femeile vad lucrurile, ori situatiile, ori viata… ma rog, balarii d-astea.
Cine crede ca asta nu conteaza…il invit sa se inscrie la o comunitate gay… unde nu exista femei de nici o culoare… si unde tot personalul e purtator de penis. Succes, zic. Uups… se pare ca cerinta de apartenenta e ca trebuie sa o sugi. Nasol… dar ce mai conteaza… esti barbat, intr-o lume de barbati.”

Reclame

Un comentariu

 1. Cristi said,

  Din nefericire, stimata doamna, distanta intre feminism si misandrism nu este asa de mare. Pana la urma, in ambele cazuri, femeia este considerata superioara. Diferenta o face modul in care, din varful piedestalului pe care unele femeie se autoinstaleaza, este vazut barbatul: fie o fiinta mult inferioara dar necesara fie o creatura de care va puteti lipsi.
  In mod evident cuvintele folosite alcatuiesc o parere personala si totusi nu cred ca sunt prea departe de o dorinta general valabila.
  Nu ar fi mai indicat ca acei „domni”, care imping doamnele spre gandiri nocive, sa li se intoarca „favorul” si astfel cei care inca mai etaleaza bunul simt catre o femeie sa nu fie bagati in aceeasi oala??
  Persoane cu studii in domeniu au sugerat ca femeia este totusi o fiinta superioada barbatului. Astfel, stimata doamna, consider ca aveti capacitatea de a asocia un astfel de comportament, sustinut de dumneavoastra, doar categorie de barbati care merita si sa nu mai generalizati. Inteleg ca la inceputul textului specificati un anumit tip de barbat dar spre final ii bagati pe toti in aceeasi oala.
  Eu zic sa va mai ganditi putin si insanatosire grabnica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: